fredag den 17. august 2012

Min ferie 2012


Hej, bloggen.
Jeg undskylder mange gange, at jeg slet ikke har blogget i 100 år. Landet ligger jo sådan, at jeg har været på ferie i 2 uger, og derefter har jeg bare ikke haft fået lagt billeder over osv. Det ene tog det andet, og jeg glemte alt om min blog. :-) So sorry. Men jeg er tilbage, og i dette indlæg vil jeg bl.a. fortælle lidt om min ferie, hvor jeg har været og med dertilhørende billeder. Enjoy!

Min uge i Frankrig så således ud:
Søndag: 
Vi skulle flyve fra Kastrup kl. 07.05, så vi var tidligt oppe. RedBull var uden tvivl min ultimative bedste ven denne dag! Da vi ankom til Nice, skulle vi hente den bil, som vi havde lejet. En lille fiks Citroën. ;-) Der var super varmt, så AC'en i bilen var så lækkert! Da vi kom til vores hotel, skulle vi vente, da vi var kommet for tidligt, så vi satte os og nød en iskold cola, hvilket lige var, hvad jeg havde brug for efter flyveturen og den varme, som mødte os i Frankrig! Da dette var gjort, og vi havde pakket lidt ud, gik vi i en lille købmand, da alt andet var lukket pga. det var søndag, så vi kunne få handlet lidt ind til de kommende dage. 
Mandag:
Vi tog hele den lange køretur til St. Tropez langs vandet fra Cannes. Det tog næsten to timer, så da vi kom frem, var vi lykkelige over, endelig at kunne komme ud af bilen. :-) St. Tropez er jo en kendt by, og den var også fed, men ikke så fed, som den bliver pisket op til. Der var store både osv., men det vrimler jo med store både i både Cannes, Monaco og St. Tropez, så det var ikke et specielt overvældende syn. Men det havde det sikkert været, hvis man kun havde været i St. Tropez! :-) Men en super hyggelig by er det i hvert fald! Vi var der til hen på aftenen, og på vej hjem stoppede vi og ville finde en restaurant i St. Maxime, hvilket også var en super hyggelig by med en masse små gader, hvor man kunne købe billige ting. Viser nederst i dette oplæg, hvad jeg købte. :-) 
Tirsdag:
Tirsdag holdte vi en slappedag, hvor vi bare lå ved poolen, og blev afkølet i poolen. Det var et super hyggeligt hotel, som jeg i hvert fald vil anbefale! Det lå i en lille by, som hedder Cannes La Bocca, som ligger lige uden for Cannes by. Hotellet har 85 lejligheder med eget minikøkken, og derved kun mulighed for morgenmad på hotellet. Men det var intet problem, da der 2 min. kørsel derfra lå et stort supermarked. Poolen var lækker. Vi lå der hele dagen, og jeg blev godt rød. Jeg tænkte lige, at jeg godt kunne ligge lidt på ryggen og slappe af, hvilket endte med, at jeg faldt i søvn og vågnede ca. halvanden time senere, og kunne godt mærke, at jeg havde fået rigeligt med sol på ryggen. :-) Dumt dumt - men man lærer det jo aldrig! Eller jeg gør i hvert fald ikke. Hæhæ. 
Onsdag:
Vi var i Marineland i Antibes, hvor vi bl.a. så shows med delfiner, spækhuggere og søløver. Jeg kan altså ikke lade være med at tænke på Befri Willy-filmene. :-( Årh. Jeg elsker de film! Men de så ud til, at de havde det godt, trods de hang med finnen. Om aftenen var vi på marked i Cannes La Bocca, hvor jeg bl.a. købte et lækkert armbånd og en masse sæber. Jeg elsker franske sæber - mums! 
Torsdag:
Vi var på tur til Cannes det meste af dagen, hvor vi kiggede på butikker, fede biler og store både. Derudover er det jo i Cannes at den store filmfestival bliver afholdt hvert år, og den bygning skulle vi selvfølgelig også se! Så vi fik gået på den røde løber og følt os lidt som celebs. ;-) Aftenen gik med sol og pool på hotellet. 
Fredag:
Vi startede dagen med, at mine forældre og min søster lå ved poolen, mens jeg smurte mig ind i min lækre sololie, og satte mig på balkonen ud til poolen og slikkede sol derfra. Mmmh! Jeg elsker solen! Derefter tilbragte det meste af dagen i Nice, hvor vi ligesom i Cannes, kiggede på butikker og biler. Om aftenen kørte vi til Monaco. Hold nu op, hvor var der flot, rent og rigtig mange fede biler! Jeg kan altså godt lide fede biler, synes det er så flot bare at kigge på dem. :-) Vi havde åbenbart ramt en dag, hvor en fyrste holdte noget hurlumhej på Hotel du Paris, så der var en masse flotte kvinder i store kjoler med dertilhørende mænd og flotte biler. Wow! :-) Der var en Audi osv. altså bare ingenting! Promise. 
Lørdag:
Vi brugte hele dagen på at bade og slappe af i solen. Først var vi ved poolen. Eller... jeg var på balkonen med min sololie og en kold øl - ja, jeg nød virkelig livet i Syden! Derefter kørte vi ud for at finde en strand, for vi blev enige om, at man simpelthen ikke kunne komme hjem uden at have badet på en fransk strand. Så vi fandt en strand i Cannes. Det var stenstrand, hvilket var super øv, da vi faktisk alle skar vores fødder på de mange sten. Vandet var dog super lækkert i det varme vejr! Men hold nu op, hvor var det salt? Min søster fik det i næsen og endte derefter med en omgang næseblod, hvilket vel siger lidt om det vand! Puha! Men det var lækkert og vi lå bare ude i vandet i ca. en time - mmh.. 
Søndag:
Vi var i poolen og jeg igen på balkonen. Derudover skulle vi gøre rent og pakke stille og roligt. Om aftenen var vi i Cannes La Bocca, hvor vi spiste på en restaurant, hvilket langt fra var en succes. Bøfferne smagte som om, at de havde ligget på en grill i en time, men de var røde. Puha! Om aftenen sad vi i hotellets lounge og fik en kold sodavand. 
Mandag:
Vi skulle flyve fra Nice kl. 16.05, så vi tjekkede ud fra hotellet kl. 10.00, og kørte direkte til lufthavnen, hvor vi skulle aflevere bilen. Først var vi i terminal 2, fordi vi troede, at flyet fløj derfra. Vi blev ved med at kigge på afgangstavlerne, men vores fly kom ikke. Vi tog så bussen til terminal 1, hvor vi så fandt vores fly. På vejen hjem sov jeg hele vejen - havde endda fået vinduespladsen fra min søster, og så udnyttede jeg den ikke engang! Øv! Men jeg fik det faktisk dårligt pga. turbulens. Øv med øv på! 
Det var skønt at komme hjem igen, og nød især at sove i min egen seng igen! 
Savner dog Frankrig, varmen og de hyggelige aftner vi havde på balkonen med stearinlys og kortspil! :-) 

Om tirsdagen var det afsted igen i sommerhus med min mama, søster, søsters veninde og mormor. Det var super hyggeligt! :-) 
Et "skilt", som jeg købte HER. Det er en super lækker gårdbutik, og jeg elsker elsker elsker sådanne "skilte" 

Endnu et "skilt"
Mine skønne armbånd fra Frankrig
Endnu et


Det armbånd som jeg købte på marked i Cannes La Bocca

Det armbånd som jeg købte i butik i St. Maxime

Min obligatoriske bamse. Jeg har det med, at jeg altid skal have en bamse fra de steder, hvor jeg har været. Og ja, denne gang blev det ene baby skildpadde med lyserødt skjold. :-) Lidt barnlig har man vel lov at være. Faktisk står alle mine feriebamser i min seng - hæhæ! 

Endnu et skilt. :-)
Der var to sange, som de hørte meget i Frankrig og også på hotellet, som du kan finde HER og HER. De minder mig virkelig om min ferie! 

Håber i trods længden kan lide indlægget. :-) Det var i hvert fald en indblik i, hvordan  min ferie har været. :-) Undskylder billedernes rækkefølge, men der gik et eller andet galt. Hm... 

Love. <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar