torsdag den 18. juli 2013

Long time - no see

Hej, bloggen. :-)

(Undskylder på forhånd dette lange indlæg - meeen hey - det er jo en update for riiiigtiiig lang tid!)

Undskyld, undskyld, undskyld at jeg ikke har fået blogget de sidste hvad....2 måneder eller sådan noget? :-D
Jeg har ingen god undskyldning.. For at være ærlig, har jeg bare ikke gidet, da der ikke rigtig har været noget at skrive om.

Siden sidst har det bl.a. været Sankt Hans. Jeg brugte min aften i Strandparken med min mama, hvor vi så bål, fyrværkeri og hørte båltale. Det var super hyggeligt! Da vi var på vej hjem, mødtes vi lige hurtigt med Anna og Oliver. Anna og mig havde ikke set hinanden i en uge eller lign., fordi hun havde haft ferie, så det var super dejligt!

Derudover har jeg fået lavet årets obligatoriske hyldeblomstsaft. Jeg havde ikke nok sukker, så jeg brugte 50/50 med flydende sødemiddel. Det smager faktisk fuldstændig, som når jeg kun bruger rigtig sukker. :-) Så det ødelægger i hvert fald intet i saften. Blomsterne var jeg på 'tur' med min mama og min niece nede og hente på en mark. :-) Hele vejen blev min 5-årige niece ved med at sige "Hvornår skal vi tilbage igen?" "Kirstine - vil du ikke bære mig?" Og pludselig havde hun stukket sig på en tidsel og blev simpelthen nødt til at blive båret. ;-) haha.Roskilde Festival - jeg har, tro det eller ej, været på mit livs første Roskilde Festival. Jeg troede aldrig, at det skulle ske.. ALDRIG.. Men det gjorde det, og hold nu kæft, hvor er det vildt derinde!
Jeg fik billetterne af mit arbejde, da jeg, sammen med 2 veninder/kollegaer skulle ind og arbejde i StylePit-standen inde på festivalpladsen. :-) Vi var super heldige lige at få de 3 sidste billetter!
Det var første gang for os alle 3, at vi var derinde.
Der er jo så meget skrald over det hele??? Og der lugter af tis overalt! Det er simpelthen så skide klamt. Men det er jo en del af festivalkulturen, så det må man jo tage med, om man vil det eller ej, når man er på festival. :-) Det er nu også til at overleve.
Fredag aften tog vi ind og så Rihanna derinde. Hold nu helt op, hvor var den koncert bare cool! At få hele Roskilde til at stå og danse - det er i sig selv overdrevet! Hun startede dog koncerten lidt ærgerligt ud, da størstedelen af publikum faktisk ikke rigtig kendte nogle af sangene - men... pludselig kom alle klassikerne, og så gik folk amok! :-) Da 'Umbrella' kom, var der paraplyer overalt, når man kiggede op i luften. Alle sang med og havde en fest under den sidste halvdel af koncerten! :-)
Derefter vandrede vi lidt rundt og endte vores aften med at se Volbeat. Jeg har faktisk aldrig hørt Volbeats musik før, men det lød super fedt til koncerten! :-)
Det var den aften, hvor vi var fulde.. Jeg er ellers stærk modstander af offentlige toiletter og sætter mig aldrig på dem... Men...jeg var fuld og kunne simpelthen ikke holde mig oppe, så jeg havde i min fuldskab sat mig på brættet..... OMG! Jeg har aldrig nogensinde haft så meget noia!! Jeg var 100% sikker på, at jeg havde fået alle tænklige sygdomme! Klamydia osv.. Men puha.. (Skrev faktisk til min læge - der er ingen grund til panik! haha)  Derefter tog vi hjemad. Da jeg kom hjem i min seng, havde jeg været vågen i omkring 26 timer, så jeg var rimelig godt brugt!

Om lørdagen fik vi pludselig en vagt fra 22-03 - hvilket betød at vi skulle stå og sælge tøj. :-) det var nu meget spas. Men men men ... vi gik glip af Metallica. :-( Øv! Der var fyrværkeri og alle kom tilbage efter koncerten og var ovenud begejstrede! Snyd! Vi fik fri kl. 03 og skulle derefter hjem. Kamilla havde været så sød at køre os derind. Da vi kom tilbage til bilen, var der nogle, der havde synes, at det var sjovt, at kaste en hel bøtte Italiensk Salat ud over fronten og forruden. Det var i sig selv meget komisk, men da hun intet sprinklervæske have på, var det ikke super sjovt, at hele ruden var smattet til i mayo.. :D Men hjem kom vi da!

Søndag tog Anna og mig derind tidligt, fordi vi skulle ind og se Orgi-E.. MMH MMH MMH - siger jeg bare! Hold nu op en frækkert. ;-)
Jeg har egentlig aldrig hørt hans (eller Suspekts) musik, men jeg er blevet lidt tosset med det, og vil faktisk indrømme, at jeg ofte hører hans 'Klamfyr'-album, når jeg kører bil. :-)
Han sprang lige ud på publikum, fik alle til at sidde på hug og og og smed trøjen og hældte sprut ud over sig selv.. Muuuums! Efter koncerten var jeg godt nok lige lidt varm i kinderne. ;-) Haha. Han er sgu sprød! <3
Den dag havde vi nattevagt i StylePit, hvilket betød, at vi skulle være der fra 03-08. Vi havde taget soveposer med, så vi kunne sove...på gulvet vel og mærke.. Da klokken var.. halv 5 tror jeg, hørte vi en stemme. Det var vores søde pedel ude fra SmartGuy, der var kommet for at pakke sammen. Heldigvis fik vi lov at sove videre. Puha - det var altså en stram nat.. :D Men hjem kom vi kl. 07.30.. Dejligt! Om mandagen holdt vi os en velfortjent fridag!

Roskilde var ikke ren idyl for mig.. Om onsdagen måtte jeg tage hjem fra arbejde, fordi jeg havde fået træk af at ligge på gulvet.. :-( Men men men ... mirakelkuren er og bliver VARM MÆLK OG HONNING!! Mumsi mums!


Og og og - sidst men ikke mindst.. Hvis du ikke har været inde og se Safe Haven, så gør det for Søren!! Det er simpelthen en af de bedste film, jeg nogensinde har set! :-) Og så er der jo fyren i filmen. Han er jo mega eye candy...og søøød... :-) Var inde og se den med mine 3 søde veninder, så det var bare super dejligt..

Igår var jeg sammen med to af mine venner. Det var lang tid siden, at vi alle 3 har været sammen, så det var rigtig dejligt at være sammen igen. :-)

IMORGEN FÅR JEG FERIE - 3 UGER! OG JEG GLÆÆÆÆDER MIG!!! :D :D :DHa' det rigtig dejligt! Og håber ikke, at indlægget var for kedeligt...
Jeg har lige været til zumba, og nu vil jeg smutte ud i bad! :-)


// Kirstine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar