onsdag den 18. juli 2012

Afslapning

Hej, Bloggen.

Puha - jeg var blevet sat på som 'back up' på mit arbejde, hvilket betyder, at de kan ringe til mig om morgenen og bede mig komme på arbejde. Jeg får så en times løn for at være disponibel i en time. Det er skønt nok. Jeg har været 'back up' to gange - og jeg er ikke blevet ringet op nogle af gangene. Ergo 208 kr. direkte til mig uden at lave noget. I princippet er det sgu lækkert! :-) haha.
Det er faktisk snart en uge siden, at jeg har været på arbejde. Men jeg nyder min ferie. Idag har jeg været ude og gå/løbe en lang tur på løbebånd. Jeg kedede mig, og besluttede mig for at lave noget sundt. Man har det jo altid så godt bagefter. :-) Ellers har jeg fundet tøj frem, som skal vaskes inden jeg skal på ferie.
Jeg har også været i solarium idag. Vi mangler solen herhjemme, så man må jo være lidt usund og tage det kunstige sol. Det var nu dejligt. Jeg elsker den varme, som man får i hele kroppen, når man ligger der og steger. Derudover er det også meget rart, at jeg kan få lidt farve inden jeg tager på ferie. Man skulle jo nødig komme og ligne en hvid dansker.

Her til aften kom et par ridende på 2 heste. De var på ridetur. Man ved sørme, at man bor på landet, hvis der kommer to mand høj ridende og spørger, om de må overnatte i ens have. :-)

Imorgen skal jeg til frisør og få lavet min skrækkelige udgroning. Sidste gang jeg var til frisør, fik jeg afbleget mit hår fuldstændig. Jeg fik egentlig efter farven ala 'Silver fox', men jeg har forholdsvis langt hår, og mit hår ville knække af - desværre. Jeg fandt dog en über genial silver shampoo, som bare ved én vask giver håret dette sølvskær. Jeg elsker den! Du kan finde den lige HER.
Lige pt. er den udsolgt i Matas i Holbæk. Jeg krydser fingre for, at den når at komme hjem inden jeg skal på ferie. Da jeg har afbleget hår, risikerer jeg jo, at jeg får neongrønt hår i klorvand. Det kan vi ikke lige, så den er et musthave for mig dernede i Sydens varme. :-) Denne gang hos frisøren tør jeg dog ikke få det afbleget fuldstændig, så jeg går tilbage til den velkendte hætte og en masse lyse striber til at fjerne min udgroning. :-) Jeg glæder mig - det bliver lige det mere lækkert, når der ikke er sådan en. Dog kan jeg faktisk godt lide, når man lige kan se et par minimeter af ens egen hårfarve, så ligner en hovedbund ikke en gris - Ja. I know. Men jeg synes virkelig, at ens hovedbund ligner en gris, når man lige har fået håret afbleget. Afblegning er, som alle ved, meget skrapt. Og sidst jeg var til frisør var min hovedbund griselyserød og håret hvidt. Det syn glemmer jeg bare aldrig!

Sådan så min hårfave ud i november 2011

Sådan her så den ud efter min hårfarvning sidste gang med fuld afblegning
Et par dage efter min hårfarvning med fuld afblegning - Ved godt, at billedet er sort/hvid, men man kan altså godt fornemme farven lidt. :) 


Lige pt. er jeg forelsket i denne hårfarve. Måske jeg skulle tage det med imorgen? ;-) Min frisør elsker snart alle mine forskellige lyse nuancer, som jeg kommer med billeder af til hver eneste frisørbesøg! Man har vel lov til at være lidt besværlig! :-) 
Det var alt for idag.
Ha' det rart! :-)


Love. <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar