onsdag den 26. december 2012

Finally home again

Halløj med jer.

Idag fik jeg endelig min søde, lækre bassemus hjem igen!

Lillejuleaften blev Jerry indlagt med urinsten. Jeg har læst og læst og læst om, hvad urinsten er, siden han blev indlagt, så til sidst kunne jeg jo nærmest kalde mig specialist i netop det emne! :-)
Vi fik at vide, at han ville komme hjem igen samme dag, men det kom han ikke. Stenen var større, end hvad de først havde antaget, så han skulle blive - og først i dag er han hos mig igen! :-))))
Jeg har virkelig savnet ham - MEGET!!
Jeg ved godt, at det lyder øv for mange, og at det "bare" er en kat, men det er det ikke! Sådan en lille fyr kan virkelig betyde meget for en! Hans første jul blev holdt hos dyrlægen i et bur.. :-( Årh! Stakkel....

Han var så glad for at se mig, og han fortalte heele vejen hjem om, hvor hårdt han har haft det deroppe. ;-) Eller.. Det var i hvert fald, hvad jeg forestillede mig, at han sagde!

Da vi kom hjem rendte han rundt efter mig, og var bange for, at jeg igen skulle forsvinde fra ham.

Hele dette show kom til at koste mig..... 6.246,09 kr... Jeg har en guldkat, som burde sidde i pengeskab! Jeg fik at vide, at hvis det kom flere gange, skulle han måske have amputeret penis - åh shit! Stakkels lille mand. :-( Det vil vi helst undgå!

Nu ligger han fredfyldt og sover ved siden af mig.

& hvor er det skønt, at han igen er hos mig! :-) <3



:-(



Ingen kommentarer:

Send en kommentar